MARKETING

Junior Marketing Manager

Location of work is Split

TL;DR: Locastic traži mlade marketingaše koji žele primjeniti naučena znanja sa fakulteta. Ne moraš imati previše iskustva, ali moraš znati osnove digitalnog marketinga i imati veliku želju za učenjem i napredovanjem. Predviđena bruto1 mjesečna plaća za ovo radno mjesto je 7-9.000 kuna, a ako se pronalaziš u opisu ispod, ispuni formu ispod i Ana će ti se uskoro javiti na mail.

Locastic je softverska agencija sa uredom u Splitu, a primarno bavimo se dizajnom i razvojem web/mobilnih aplikacija za klijente kao što su A1, PBZ, Replay, DAIKIN, Cedevita, Tommy, CorvusPay i mnogi drugi. No, u posljednje vrijeme sve više radimo marketinške kampanje za klijente i treba nam jedna kreativna osoba koja će preuzeti dio posla.

Tražimo kandidate koji žele započeti (ili su tek započeli) karijeru u svijetu digitalnog marketinga. Odabrani kandidat(i) će nam se pridružiti u splitskom uredu te pod mentorskom palicom našeg voditelja marketinga učiti o najnovijim trendovima iz svijeta poslovnih komunikacija i oglašavanja.

Za početak moraš imati…

  • Marketinško stanje uma; izražena kreativnost, solidne komunikacijske vještine, proaktivno razmišljanje i strpljenje za statistike i tumačenje podatka
  • Razumijevanje koncepta društvenih mreža – Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Linkedin
  • Iskustvo vođenja digitalnih kanala za barem jedan brend; amaterski ili profesionalno
  • Želju za učenjem i profesionalnim razvojem u IT industriji i marketingu
  • Izvrsno znanje engleskog jezika; pisanje i čitanje

Zauzvrat ćeš dobiti…

  • Početnu bruto plaću 7.000-9.000 kuna i bonuse koji će te motivirati da još više učiš i napreduješ.
  • Rad na izazovnim projektima za poznate brendove iz Hrvatske i ostatka regije
  • Plaćene edukacije i seminare iz područja marketinga
  • Ugodno radno okruženje u uredu od 300+ kvadrata, laptop, teambuildinge, plaćene sistematske preglede i još mnogo toga.

Koji je sljedeći korak?

Sad je na tebi da ispuniš formu na dnu ove stranice i pošalješ nam više o informacija o sebi kako bismo filtrirali idealne kandidate za sljedeći krug procesa. Prijavljeni će na dostavljenu mail adresu dobiti nekoliko tehničkih zadataka, a nakon toga ćemo odrediti kandidate koji ulaze u fazu intervjua.

"That feeling when I receive a new job application."

Ana

Human Resources

"I can't wait to share my music playlist with you."

Davor

Software developer

How about you stop browsing and start applying?

Danilo

Lead Project Manager

"Did you log the hours in Jira?"

Relja

Project Manager